The machinery. [Seizoen 1]
DVD

The machinery. [Seizoen 1] ([2021]), directed by Richard Holm

Een man wordt na een bedrijfsuitje wakker op een veerboot van Noorwegen naar Zweden, met een tas vol geld, een geweer en een skimasker bij zich. Als hij merkt dat de politie hem zoekt, slaat hij op de vlucht.

Aanwezigheid

Recensie

Zweedse misdaadserie (2020-, 8 afleveringen) van Richard Holm (Heder, John Falk) die zich afspeelt in het grensgebied tussen Noorwegen en Zweden. Met Kristoffer Joner (The wave, The revenant, Naboer), Julia Schacht (Naboer) en Hanna Allström (Kingsman). Een huisvader wordt na een bedrijfsuitje wakker op een veerboot die van Noorwegen naar Zweden vaart, maar hij kan zich niet herinneren hoe hij daar is terechtgekomen. In een tas die naast hem staat, zit geld, een geweer en een skimasker. Hoewel hij niet meer weet wat er is gebeurd, slaat hij op de vlucht als hij merkt dat de politie achter hem aan zit. Beoordeling IMDb: 6.1. Sabine De Vos (nieuwsblad.be 23-1-'21) ziet 'ontspannende spanning' volgens een eenvoudig Hollywoodrecept met Scandinavisch vakwerk maar ook gebrek aan geloofwaardigheid.

Specificaties

Noors | 5407003482744

Titel The machinery. [Seizoen 1]
Uniforme titel Maskineriet
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Richard Holm ; Kristoffer Joner ; Julia Schacht
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Kristoffer Joner, Julia Schacht, Hanna Alström. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Anagram Sweden, 2020 - Oorspronkelijke titel: Maskineriet
ISBN 5407003482744
PPN 431690898
Genre thriller
Taal Noors

Relaties/Serie

The machinery
Boek

The machinery (2021-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend