De expeditie van Familie Vos
DVD

De expeditie van Familie Vos ([2021])/ regie Bob Wilbers

Teun (11) gaat met zijn familie een weekendje logeren in de Winter Efteling. Opa, die in de Efteling werkte, is het afgelopen jaar overleden. Teun mist hem erg, maar hij ontdekt dat opa toch net als ieder jaar een speurtocht voor hem heeft gemaakt. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Avontuurlijke familiefilm van Bob Wilbers (Mees Kees) met onder meer Peter Faber, Anna Drijver en Raymonde de Kuyper. De familie van de 11-jarige Teun Vos (Levi Otto) gaat al jaren in de kerstvakantie een weekendje logeren in een huisje in de Winter Efteling. Opa, die in de Efteling werkte, is het afgelopen jaar overleden. Teun mist hem erg, maar hij ontdekt dat hij toch net als ieder jaar een speurtocht voor hem heeft gemaakt. Zijn bijzondere tante Ada (De Kuyper) is de enige van de familie die hem gelooft. Samen maken ze een avontuurlijke expeditie door het hele park om erachter te komen wat opa verstopt heeft. Maar een mysterieuze figuur zit hen steeds dwars. Kunnen Teun en Ada de schat van opa op tijd vinden en ook de familie bij elkaar houden? Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983971745

Titel De expeditie van Familie Vos
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bob Wilbers ; Levi Otto ; Raymonde de Kuyper
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 75 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Levi Otto, Raymonde de Kuyper, Anna Drijver. - Nederlands gesproken, Engels ondertiteld - Videoversie van de film: Nederland : Messercola, (c)2021
ISBN 8711983971745
PPN 431690820
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Zoektochten ; Pretparken ; Familie
Taal Nederlands