Last moment of clarity
DVD

Last moment of clarity ([2021])/ directed by Colin Krisel, James Krisel

Een man ziet dat de maffia zijn vriendin vermoordt en slaat op de vlucht. Drie jaar later meent hij in een actrice in een film zijn vriendin te herkennen en als hij naar haar op zoek gaat, krijgt hij weer met de maffia te maken.

Recensie

Amerikaanse thriller (2020) van James en Colin Krisel (debuut) met Samara Weaving (Guns Akimbo, Ready or not), Zach Avery, Udo Kier (Downsizing, The painted bird) en Brian Cox (X-men 2, Troy). Als zijn vriendin Georgia wordt vermoord door de maffia en hij de enige getuige is, vreest Sam voor zijn leven en verhuist van New York naar Parijs. Drie jaar later ziet hij in een film een actrice die sterk op Georgia lijkt. Als hij haar gaat opzoeken in Los Angeles, krijgt hij opnieuw met de maffia te maken. Beoordeling IMDb: 5.1. Paolo Kagaoan (intheseats.ca 6-6-'20): Incompetente verfilming van Sams reis van Parijs naar Los Angeles, met vervaagde opnamen en onnodige lensbewegingen. Het script is even beroerd. We worden verwacht medelijden te hebben met een personage dat onze sympathie niet verdient. Afgezien van Samara Weaving, die haar veelzijdigheid toont, krijgen de acteurs te weinig ruimte, met name Brian Cox en Udo Kier (1,5 sterren van 5). Tristandrewfrench (keithlovesmovies.com 7-6-'20): Onbeduidende, kleurloze thriller waarin het talent van de cast niet wordt benut. Saai, voorspelbaar en niet boeiend (1,5 sterren van 5). Richard Crouse (Richard Crouse 31-1-'21): De stijlvolle opnamen en sfeervolle cinematografie kunnen de gaten in de plot niet vullen (2 sterren van 5)

Specificaties

Engels | 4013549120166

Titel Last moment of clarity
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Colin Krisel ; James Krisel ; Samara Weaving ; Carly Chaikin ; Zach Avery
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Splendid Film, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Samara Weaving, Carly Chaikin, Zach Avery. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Metalwork Pictures, 2020
ISBN 4013549120166
PPN 431871442
Genre thriller
Taal Engels