De kracht van empathie
Boek

De kracht van empathie zacht durven zijn in een harde wereld (2021)/ Anita Moorjani, vertaling [uit hetEngels]: Saskia Peters

Handvaten voor empathische mensen om hun talenten te ontwikkelen, zichzelf te accepteren zoals ze zijn en zich te realiseren hoe belangrijk hun talenten zijn.

Aanwezigheid

Recensie

Boek bedoeld voor mensen die zeer gevoelig zijn en de gedachtes, emoties en energieën van anderen niet alleen aanvoelen maar ook absorberen. Deze mensen worden empaten genoemd. Ze bezitten eigenschappen die in onze cultuur vaak als zwak worden beschouwd. Dit boek biedt empathische mensen de middelen om hun talenten te ontwikkelen en respecteren. Het bestaat uit drie delen; het eerste deel gaat dieper in op hoe de wereld van een empaat eruitziet. In het tweede deel gaat het over de relatie met jezelf en op welke manieren je deze kunt helen. Het laatste deel gaat over je relatie met de wereld, hoe je kunt groeien en leert om de wereld in te stappen om je empathische licht te laten schijnen. Het boek biedt een empathische zelftest, mantra's, oefeningen en meditaties om dichter bij je innerlijke zelf te komen. Auteur is bekend van haar bijna-doodervaring en haar wonderlijke genezing van kanker die daarna kwam en haar leven volledig heeft veranderd. Ze beschreef deze ervaringen in haar boeken; 'Ik moest doodgaan om mezelf te genezen' (2012)* en 'Wat als dit de hemel is' (2016)**.

Specificaties

Nederlands | 9789000375035 | 255 pagina's

Titel De kracht van empathie : zacht durven zijn in een harde wereld
Auteur Anita Moorjani
Secundaire auteur Saskia Peters
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2021
Overige gegevens 255 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Sensitive is the new strong. - Enliven Books/Atria Books, (c)2021
ISBN 9789000375035
PPN 430537409
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Empathie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Empathie