Mijn kleuter speelt
Boek

Mijn kleuter speelt 60 spelletjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar ([2021])/ Paulien De Smet, fotografie: Stefanie Faveere ; illustraties: Eline van Lindenhuizen

Knutsel een herfsttegeltje, doe een vangspelletje of maak een rekendoos. Stapsgewijze uitleg, veelal met tekeningen van zestig spelletjes. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Voor opvoeders met kinderen van ca. 3 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit handzame boek bevat beschrijvingen van zestig spelletjes voor jonge kinderen. De eerste twintig zijn gericht op kinderen van 3 jaar, dan twintig voor 4-jarigen en tot slot twintig voor kinderen van 5 jaar. Bij elk spelletje, dat een dubbele bladzijde omvat, staat aangegeven: het benodigde materiaal, de werkwijze, eventuele varianten en waar nodig tips. Het te gebruiken materiaal bestaat uit eenvoudige zaken die men vaak al in huis heeft zoals stiften, stokjes, wasknijpers, bekertjes en verf. Bij de spelbeschrijving staat een stapsgewijze uitleg met een of meerdere kleurenfoto's en een enkele kleurenillustratie. Doel van de spelletjes is vooral dat ouders/verzorgers samen met een kleuter dingen ontdekken en plezier hebben. De auteur is zelf moeder van een kleuter. Dit doeboek is een praktische, kleurrijke uitgave waarmee men direct en zonder veel voorbereiding aan de slag kan. Uitvoering en inhoud zijn te vergelijken met het eerdere boek 'Mijn peuter speelt'* (2020) van dezelfde schrijfster. Het boek maakt deel uit van de Mama Baas-collectie. Mama Baas is sinds maart 2015 een online magazine, blog en community (www.mamabaas.be). Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401474627 | 126 pagina's

Titel Mijn kleuter speelt : 60 spelletjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar
Uniforme titel Mama baas
Auteur Paulien De Smet
Secundaire auteur Stefanie Faveere ; Eline van Lindenhuizen
Type materiaal Boek
Uitgave [Tielt] : Lannoo, [2021]
Overige gegevens 126 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Op rug en titelblad: Mama baas
ISBN 9789401474627
PPN 432951393
Rubriekscode 622.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spelletjes; Kleuters
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Spelletjes