Ik daag je uit
Boek

Ik daag je uit ([2020])/ Ilsa Madden-Mills, vertaling [uit het Engels]: Nikki Greveling ; eindredactie: Cathinca van Sprundel

Een Amerikaanse studente, die een relatie krijgt met een populaire footballspeler, ontdekt dat hij zaken voor haar verbergt.

Aanwezigheid

Recensie

Op de Waylon universiteit bestaat een legende: wie je op het eerstejaarsfeest bij het vreugdevuur als eerste kust vergeet je nooit meer. Dit lijkt zo tussen Delaney Shaw en de populaire ster footballspeler Maverick Monroe. Toch duurt het nog twee jaar voor ze samen een relatie krijgen en Delaney ontdekt wie de geheimzinnige man is die haar appt. Maverick draagt een geheim met zich mee. Hij heeft een vader die alcoholist is en om aan geld te komen voor zijn zus die een niet aangeboren hersenletsel heeft, vecht hij in een casino voor geld wat voor hem als speler verboden is. Hoe eerlijk moet hij zijn tegenover zijn vriendin en zijn coach? Een eenvoudig verhaal met enkele tekstfouten, grotendeels voorspelbaar, met wat romantiek, wat sport en enkele erotische scenes. De ik-figuur is wisselend een van de twee hoofdpersonen. Achter in de uitgave staan drie recepten van traktaties die in het boek voorkomen. De roman verschijnt als eerste deel in de serie 'De uitdagers' (Tekst cover: Ik daag haar uit me een kans te geven...). De Amerikaanse auteur schrijft vooral romcoms en new adult boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789492507327 | 245 pagina's

Titel Ik daag je uit
Auteur Ilsa Madden-Mills
Secundaire auteur Nikki Greveling ; Cathinca van Sprundel
Type materiaal Boek
Uitgave [Enschede] : Tinteling Romance, [2020]
Overige gegevens 245 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: I dare you. - (c)2018
ISBN 9789492507327
PPN 430230591
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De uitdagers
Boek

De uitdagers (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
Ilsa Madden-Mills