DC's Legends of Tomorrow. Season 5
DVD

DC's Legends of Tomorrow. Season 5 ([2021])/ Greg Berlanti

Terwijl de Legends druk bezig zijn met een filmploeg die een documentaire maakt over het team grijpt Astra Logue de gelegenheid aan om slechte personages uit de geschiedenis die bekend staan als 'Encores' weer tot leven te wekken.

Recensie

Seizoen 5 (2020) van een Amerikaanse televisieserie, die gebaseerd is op personages van DC Comics en een spin-off is van 'Arrow' en 'The flash'. Eind 22e eeuw staat Sara Lance (Caity Lotz) aan het hoofd van 'Legends of tomorrow', een team van superhelden en antihelden die in het tijdschip 'Waverider' door tijd en ruimte reizen. De Legends zijn nu beroemd en druk bezig met een filmploeg die een documentaire maakt over het team. Astra Logue (Olivia Swann), die per ongeluk naar de hel gestuurd is, grijpt de gelegenheid aan om slechte personages uit de geschiedenis die bekend staan als 'Encores' weer tot leven te wekken. Onder hen Rasputin en Marie Antoinette. De formule van de serie blijft: tijdreizen door historische gebeurtenissen en ontmoetingen met beroemde figuren, met een extra dosis magie. 14 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5051888256053

Titel DC's Legends of Tomorrow. Season 5
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gregory Smith ; Brandon Routh ; Caity Lotz
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2021]
Overige gegevens 3 dvd-video's (15 × 40 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Brandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe. - Regisseurs onder anderen: Gregory Smith. - Engels gesproken, Frans en Italiaans nagesynchroniseerd, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op karakters van DC Comics - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Berlanti Productions, (c)2020
ISBN 5051888256053
PPN 432028129
Genre science-fiction
Thematrefwoord Tijdreizen
Taal Engels