Escapeboek
Boek

Escapeboek help! Hoe kom ik uit mijn huis? ([2020])/ Geronimo Stilton, illustraties binnenwerk: Mondadori Libri's Archives ; editorial cooperation: Luca Blengino ; vertaling [uit het Italiaans]: Dorette Zwaans

Professor Volt heeft een alarmsysteem geinstalleerd in het huis van Geronimo. Nu zit hij opgesloten. Help jij hem te ontsnappen door opdrachten en puzzels op te lossen? Let ook goed op de plattegronden. Met veel kleurenillustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als Geronimo Stilton 's ochtends wakker wordt, komt hij er tot zijn schrik achter dat professor Volt een alarmsysteem heeft geïnstalleerd in zijn huis en dat hij nu zit opgesloten! Vervolgens krijgt de lezer uitleg over hoe je het boek moet gebruiken: niet van voor naar achter, maar kriskras door elkaar. Want om in de verschillende ruimtes te komen moet je opdrachten doen, waar je spullen voor nodig hebt, die je op bepaalde pagina's haalt. Het doel is om Geronimo te laten ontsnappen en weer naar de redactie te helpen. Er zijn twee levels die je kunt halen door allerlei puzzeltjes en opdrachten goed te maken. De tekst is in de gebruikelijke Stilton-stijl, met kleuren, verschillende lettergroottes en lettertypes. Het grappige van dit boekje is dat als de lezer geïnteresseerd is om de puzzels op te lossen, hij/zij daardoor goed oefent in begrijpend lezen. Voor de echte speurders en Geronimo-liefhebbers een schot in de roos, ook voor lezers die lezen niet zo makkelijk vinden. Het boek bevat een drukfout: aan de binnenzijde van de omslag staat de plattegrond afgedrukt die hoort bij 'Escapeboek : opgesloten in het museum'*. Het binnenwerk bevat de juiste informatie, zodat het boek gewoon te gebruiken is. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059248236 | 95 pagina's

Titel Escapeboek : help! Hoe kom ik uit mijn huis?
Uniforme titel Help! Hoe kom ik uit mijn huis?
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Luca Blengino ; Dorette Zwaans ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Stilton, [2020]
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties, plattegronden - 21 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: In trappola... dentro casa mia! - Edizioni Piemme, (c)2018. - (Escape book)
ISBN 9789059248236
PPN 429172923
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Puzzels
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Puzzels