De Zoete Zusjes gaan op vakantie
Boek

De Zoete Zusjes gaan op vakantie ([2021])/ Hanneke de Zoete, met tekeningen van Iris Boter ; eindredactie: Monica Terpstra

De Zoete Zusjes Saar (9) en Janna (6) gaan met hun ouders en broer op vakantie naar Ameland. Ze bouwen er zandkastelen, bezoeken een vuurtoren en Saar vindt flessenpost. Tien korte (voorlees)verhalen met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Zoet Zusjes Saar (9) en Janna (6) gaan met hun ouders en broer op vakantie naar Ameland. Ze bouwen er zandkastelen, bezoeken een vuurtoren, fietsen heel wat af én Saar vindt echte flessenpost! De Zoete Zusjes zijn bekend van het YouTube-kanaal met filmpjes waarin ze met hun familie avonturen beleven of sketches doen. Dit mooi verzorgde boek staat vol gezellige vakantiebelevenissen. De tien verhalen volgen eenvoudig de vakantiedagen. Nergens wordt het echt spannend, maar het is fijn om in de warme wereld van dit gezin te verdwijnen. Spelenderwijs geeft het heel wat informatie over de Wadden(eilanden), vuurtorens, vissers en wat maar met de zee te maken heeft. Rijkelijk geïllustreerd met vooral kleine kleurenillustraties. Eerder verschenen 'De Zoete Zusjes zoeken een schat' (2020) en 'De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas'* (2020). Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043922760 | 91 pagina's

Titel De Zoete Zusjes gaan op vakantie
Uniforme titel Saar & Janna Saar en Janna
Auteur Hanneke de Zoete
Secundaire auteur Iris Boter ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 91 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Saar & Janna
ISBN 9789043922760
PPN 430321414
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Zussen ; Vakanties ; Waddeneilanden ; Voorleesboeken
Taal Nederlands