Zoektocht in het park
Boek

Zoektocht in het park ([2021])/ Paula Harrison, Jenny Løvlie, vertaling [uit het Engels]: Saskia Martens

Kitty heeft katachtige superkrachten. Ze heeft niet veel vrienden. Maar dan komt Ozzy in het dorp wonen. Ozzy blijkt ook speciale krachten te hebben. Kunnen ze samen een goed team worden en het geheim van de bakkerij onderzoeken? Met veel stoere tekeningen in zwart-wit en oranje. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De ongeveer 7-jarige Kitty heeft 'katachtige' superkrachten zoals 's nachts goed in het donker kunnen kijken en met katten kunnen praten. Daardoor is ze een beetje een buitenbeentje en heeft ze weinig vrienden. Daarom besluit haar moeder Kitty's nieuwe vriend Ozzy, die onlangs in het dorp is komen wonen, uit te nodigen voor een overnachting in de boomhut. In eerste instantie loopt het niet soepel, maar dan blijkt George ook over bijzondere krachten te beschikken en kunnen ze samen het geheim in de bakkerij oplossen. Zelfstandig te lezen vierde deel uit de serie 'Kitty', na 'Kitty op avontuur in de daktuin'*, met voorin een dubbele pagina waarin je kennis maakt met Kitty en haar kattenvriendjes. Achterin staan twee pagina's met kattenweetjes. Overzichtelijke bladspiegel, de tekst met ruime regelagstand staat op een witte, grijze of zwarte achtergrond. Op bijna elke pagina is een stoere zwart-witte illustratie met feloranje steunkleur opgenomen. Aantrekkelijk omslag met koperkleurige glanselementen. Leuk verhaal voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Vertaling van 'Kitty and the treetop chase'**.

Specificaties

Nederlands | 9789002273094 | 109 pagina's

Titel Zoektocht in het park
Auteur Paula Harrison
Secundaire auteur Jenny Løvlie ; Saskia Martens
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2021]
Overige gegevens 109 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Tekst: Paula Harrison, illustraties: Jenny Løvlie - Vertaling van: Kitty and the treetop chase. - Oxford : Oxford University Press, 2020
ISBN 9789002273094
PPN 432975470
Genre sprookjes
Thematrefwoord Helden ; Katten ; Magie ; Geheimen ; Dieren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kitty
Boek

Kitty (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Paula Harrison