Prinses Peppa
DVD

Prinses Peppa ([2020])/ created & directed by Mark Baker & Neville Astley

Tien avonturen van het lieve kleine biggetje Peppa, haar jongere broertje George en haar mama en papa. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tien afleveringen van de Britse animatieserie* gemaakt door Mark Baker en Neville Astley. Hoofdpersonen zijn het lieve kleine roze biggetje Peppa, haar jongere broertje George, mama Big en papa Big. Peppa houdt van spelletjes en zorgt graag voor haar broertje. Probleempjes worden door papa en mama opgelost en de hele familie eindigt geregeld vrolijk giechelend in een grote modderplas. De eenvoudige avonturen zijn vriendelijk en vrolijk en duren vijf minuten. De animaties hebben zachte kleuren en de stemmen zijn prettig en inspirerend. In het titelverhaal 'Prinses' leest mama Big een verhaaltje voor over dappere prins George, slimme prinses Peppa en een enorme draak. Verder zijn opa en oma op bezoek, leren Peppa en haar vriendinnetje Suzy over het verschil tussen werken en spelen en neemt papa Big het gezin mee naar de bibliotheek. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) geeft 5 sterren en noemt het een kwaliteitsserie met erg leuke animaties die precies aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Bij de serie verschijnen prentenboeken en speelgoed. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8713045250812

Titel Prinses Peppa
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mark Baker ; Neville Astley
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van de animatiefilms: Groot-Brittannië : Astley Baker Davies, Ltd., (c)2003 - Bevat onder meer: Prinses Peppa ; Werk en spel ; De regenboog ; Pedro moet hoesten ; De bibliotheek
ISBN 8713045250812
PPN 432196528
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend