Run hide fight
DVD

Run hide fight ([2021])/ directed by Kyle Rankin

Vier leerlingen vallen de schoolkantine binnen, doden een aantal leerlingen en nemen de anderen in gijzeling. Bij toeval kan Zoe ontsnappen. Eerst slaat ze op de vlucht, maar dan besluit ze terug te vechten.

Aanwezigheid

Recensie

Actiefilm van Kyle Rankin (Night of the living deb) met Isabel May (Alexa & Katie; Young Sheldon). De moeder van de 17-jarige Zoe is onlangs aan kanker gestorven, met haar vader Todd (Thomas Jane) heeft ze een gespannen relatie. Op haar high school rijden op een ochtend vier leerlingen met een busje de schoolkantine binnen. Ze doden een aantal leerlingen en nemen de anderen in gijzeling. Bij toeval ontsnapt Zoe aan deze aanval. Van haar vader, ex-militair, kreeg ze les in schieten en overlevingstechnieken. Eerst slaat ze op de vlucht, maar dan besluit ze terug te vechten. Intussen is ook de politie ter plekke, terwijl de leider van de overvallers een van de gijzelaars dwingt om alles te livestreamen op Facebook. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch. Guy Lodge (variety.com): '(...) Any controversy that ensues, however, won't disguise the phoniness of this exploitation exercise, which milks the worst fears of millions in pursuit of empty tension.' Lodge vindt de film smakeloos, met stereotype personages, sensationeel en met een ongeloofwaardig verhaal.

Specificaties

Engels | 8717662584527

Titel Run hide fight
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kyle Rankin ; Isabel May ; Radha Mitchell ; Thomas Jane
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Source 1 Media, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (109 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Isabel May, Radha Mitchell, Thomas Jane. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Bonfire Legend, 2020
ISBN 8717662584527
PPN 43247563X
Genre thriller
Taal Engels