Stipjesreeks
Boek

Stipjesreeks (2020-...)

Specificaties

Nederlands

Titel Stipjesreeks
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Ballon, 2020-...
Overige gegevens - formaat varieert
PPN 431736278
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Boerderij
Boek

Boerderij ([2021])

Zie je de kip en de haan, het paard en de ezel en de boer en de boerin? En herken je ook het schaap, de gans en de tractor? Zeer klein hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen van dieren en van enkele figuren en voorwerpen bekend van de boerderij. Vanaf ca. 1 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Dieren
Boek

Dieren ([2021])

Zie je de eekhoorn en de egel, de uil en het hert en het nijlpaard en de zebra? En herken je ook de olifant, de schildpad en het zeepaardje? Zeer klein hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen van vooral wilde dieren. Vanaf ca. 1 jaar.

vol.
In bestelling
Mijn eerste voelboek
Boek

Mijn eerste voelboek dieren ([2022])

Prentenboek met afbeeldingen van dieren. Sommige dieren hebben een uitsparing met materiaal dat je kunt voelen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 26/10/2024
Voertuigen
Boek

Voertuigen ([2021])

Zie je de bus en de trein, de bulldozer en de graafmachine en de fiets en de bakfiets? En herken je ook de helikopter, de duikboot, de ziekenwagen en de motor? Zeer klein hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen van achttien voertuigen. Vanaf ca. 1 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Woordjes
Boek

Woordjes ([2021])

Zie je de appel en de banaan, het huis en de boom en de trui en de broek? En herken je ook de fauteuil, de bal, de stoel en de step? Zeer klein hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen van voorwerpen uit de dagelijkse omgeving van jonge kinderen. Vanaf ca. 1 jaar.

vol.
In bestelling