Huwelijksfotografie
Boek

Huwelijksfotografie (februari 2021)/ Werner Pellis, met foto's van Moniek van Gils, Alexandra Vonk, Yves Schepers, Ruud Claessen, Ashvin Vishaghawan, Denise Motz, Bas Uijlings en Gert Huygaerts ; redactie: Robert Theunissen

Adviezen en tips over de aspecten van huwelijksfotografie met aandacht voor de zakelijke kant, de techniek, het fotograferen, het aanleveren, nieuwe ideeen en interviews met acht topfotografen.

Aanwezigheid

Recensie

Huwelijksfotografie vereist dat de fotograaf technisch goed is onderlegd, creatief en flexibel is, mensenkennis en inlevingsvermogen heeft. Hij moet ook stressbestendig zijn, want er is geen ruimte voor fouten. Maar bovenal moet hij ondernemend en zakelijk zijn. Daarom gaan de eerste hoofdstukken - na een checklist van wat de fotograaf bij zich moet hebben - over promotie, marketing en de zakelijke kant. De daaropvolgende hoofdstukken behandelen de techniek, aspecten van het fotograferen op de huwelijksdag, de mogelijkheden bij de levering van het resultaat, nieuwe ideeën en de mogelijkheden daarbij. Ieder hoofdstuk eindigt met een interview met een topfotograaf op het gebied van huwelijksfotografie. Deze in kleur uitgevoerde paperback is prettig leesbaar waarbij de tekst veelal wordt verduidelijkt met een grote hoeveelheid foto's van deze topfotografen waardoor het tevens een inspirerend kijkboek is geworden, zeker voor fotograferen die ambiëren huwelijksreportages te gaan maken. Met index.

Specificaties

Nederlands | 9789463561914

Titel Huwelijksfotografie
Auteur Werner Pellis
Secundaire auteur Moniek van Gils ; Robert Theunissen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Culemborg] : Van Duuren Media, februari 2021
Overige gegevens X, 230 pagina's - foto's - 24 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789463561914
PPN 431974292
Rubriekscode 766.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Huwelijk; Fotografie
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Fotografie

Relaties/Serie

Focus op fotografie
Boek

Focus op fotografie (2009-...)

vol.
Uitgeleend