Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
The monster diner
Boek

The monster diner (2010)/ written by Mairi Mackinnon, illustrated by Mike and Carl Gordon ; edited by Jenny Tyler and Lesley Sims

Als een gezin naar een restaurant gaat, krijgt het de schrik van zijn leven. Blauwe kip, een blik wormen....Wat is dit voor restaurant? Een verhaal met eenvoudige Engelse woordjes en zinnetjes en enkele opdrachten. Met informatie voor begeleiders en grote kleurenillustraties. Om samen te lezen met kinderen vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Een gezin komt een restaurant binnen en vraagt of ze daar kunnen eten. Ze krijgen een tafeltje toegewezen en al gauw vragen ze zich af of het wel zo'n goed idee was. Wat is dit voor restaurant? De eigenaar is een beetje smoezelig en overal zijn vliegen. Het eten is al helemaal verschrikkelijk: de ober, een groen monster, brengt hen blauwe kip. En ze krijgen daarna een salade met levende slakken aangeboden! Al gauw komen ze erachter dat dit een restaurant voor monsters is. Dit met kleurenillustraties geïllustreerde boekje is deel 13 uit de serie 'Usborne very first reading', deel 14 is 'Knight fight'*. Het bevat een klein, maar erg grappig verhaaltje. Er is alleen niet veel tekst en de woorden zijn ook niet allemaal meteen te begrijpen voor kinderen. Dit boekje is dan ook geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar om samen met een volwassene te lezen, ook geschikt voor iets oudere Nederlandstalige kinderen.

Specificaties

Engels | 9781409507154 | 32 pagina's

Titel The monster diner
Auteur Mairi Mackinnon
Secundaire auteur Mike Gordon ; Carl Gordon ; Jenny Tyler
Type materiaal Boek
Uitgave London : Usborne, 2010
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave in de Verenigde Staten in 2010
ISBN 9781409507154
PPN 418650454
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Griezelen ; Monsters ; Uit eten gaan
Taal Engels

Relaties/Serie

Usborne very first reading
Boek

Usborne very first reading (2013-...)

vol. 13
Uitgeleend