Flikken Maastricht. 15: Het complete vijftiende seizoen
DVD

Flikken Maastricht. 15: Het complete vijftiende seizoen ([2021])/ Reinout Oerlemans

Nu het geheime genootschap Virtus en Justitia is uitgeschakeld kan het in ere herstelde politieteam zich weer bezighouden met zware misdaden als moord, doodslag en ontvoering.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 15 (2021) van de Nederlandse politieserie met als bekendste acteurs Victor Reinier en Angela Schijf in de rol van Floris Wolfs en Eva van Dongen. Het geheime genootschap Virtus en Justitia is eindelijk uitgeschakeld en het in ere herstelde team kan zich weer bezighouden met zware misdaden als moord, doodslag en ontvoering. De goede verstandhouding tussen Wolfs en Eva wordt echter bedreigd door de komst van Donna Martina (Joy Wielkens), een AIVD'er. Wat ze op het bureau komt doen, moet voor de rechercheurs geheim blijven. Ook het aanstaande vertrek van teamchef Marlies Kamphuis (Antoinette Jelgersma) zorgt voor onrust. Robbert Blokland-Wijchers (delagarde.nl): '(...) De rollen passen de hoofdrolspelers als een jas, de plots steken goed in elkaar en het is opvallend hoeveel actuele thema's - homofobie, vreemdelingenhaat - terloops in de prima plots zijn verweven. (...) de serie blaakt van energie en gezondheid en lijkt op deze manier nog jaren in petto te hebben om zijn uitzonderlijke record verder te kunnen uitbouwen.' 11 afleveringen.

Specificaties

Nederlands | 8720195290094

Titel Flikken Maastricht. 15: Het complete vijftiende seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Pieter van Rijn ; Victor Reinier ; Angela Schijf ; Sergio Romero IJssel
Type materiaal DVD
Uitgave [Ridderkerk] : TRC Licensing, [2021]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ongeveer 495 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergie Romero IJssel. - Regisseurs onder anderen: Pieter van Rijn. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie voor avrotros en Eén: Nederland : Warner Bros. International Television Production, (c)2021
ISBN 8720195290094
PPN 432744797
Genre detectiveroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Flikken Maastricht
DVD

Flikken Maastricht (2008-...)

vol. Seizoen 15
Uitgeleend