Zeilen vaargids Nederland
Boek

Zeilen vaargids Nederland op ontdekking in eigen land (2021)/ redactie: Klaas Smit

Gids met vaarroutes voor zeilboten en informatie over aanlegplaatsen, bezienswaardigheden, horeca en overnachtingsmogelijkheden.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe ontdek je Nederland per zeilboot? Je kunt zelf routes uitstippelen, maar hoe vind je dan de mooie vaargebieden, jachthavens en havens in historische binnensteden. Zeven vaarroutes worden uitvoerig besproken en voorzien van duidelijke kaarten en mooie kleurenfoto's. En daarbij uiteraard de bijzondere plekken die je niet mag missen. De vaarroutes liggen achtereenvolgens in Groningen, Waddenzee, Friesland, IJsselmeer, Noord- en Zuid-Holland, Markermeer en de Zeeuwse Delta. Het is niet alleen een gids voor zeilers die wat minder bekend zijn met de Nederlandse wateren, ook doorgewinterde zeilers kunnen inspiratie opdoen en nieuwe plekken ontdekken. De verhalen en tips zijn opgetekend uit de mond van lokale experts die de mooiste plekjes en tradities vertellen, tot ervaren zeilers die de beste ankerplekken willen delen. De voorpret van een zeilvakantie in Nederland begint al wanneer je thuis de reis aan het voorbereiden bent en je routes uitstippelt. Hijs de zeilen en ontdek Nederland vanaf het water!

Specificaties

Nederlands | 9789064107429 | 158 pagina's

Titel Zeilen vaargids Nederland : op ontdekking in eigen land
Secundaire auteur Klaas Smit
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Hollandia, 2021
Overige gegevens 158 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Uitgave van Zeilen magazine
ISBN 9789064107429
PPN 432267913
Rubriekscode 983
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Watertoerisme; Nederland; Gidsen ; Groningen (provincie) ; Waddenzee ; Friesland ; IJsselmeer ; Noord-Holland ; Zuid-Holland ; Markermeer ; Zeeland
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Watertoerisme