The Durrells. 4: Series four
DVD

The Durrells. 4: Series four ([2021])

Terwijl moeder Louisa Durrell probeert haar familiepension draaiende te houden wil jongste zoon Gerry een dierentuin beginnen.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde en laatste seizoen (2019) van een Britse komedie (ITV), gebaseerd op het autobiografische boek 'My family and other animals' van Gerald Durrell, geschreven door Simon Nye en geregisseerd door Steve Barron en Roger Goldby. De Britse weduwe Louisa (Keeley Hawes) is in 1935 met haar vier kinderen Gerry, Larry, Margo en Leslie verhuisd naar het Griekse eiland Corfu. Ze komen in een bouwvallig huurhuis terecht en moeten zich aanpassen aan het leven op het eiland en het gebrek aan moderne voorzieningen. Seizoen 4 speelt in het jaar 1939. Jongste zoon Gerry, nu een jaar of 14, is nog steeds geobsedeerd door dieren en wil een dierentuin beginnen. Louisa heeft de villa ingericht als familiepension, maar de zaken lopen niet goed. Oudste broer Larry hoopt dat zijn gewaagde boek 'The black book' gepubliceerd zal worden en Margo is druk bezig met haar schoonheidssalon. Chitra Ramaswamy (theguardian.com) noemt het hartverwarmende, zonnige en zorgeloze serie met een geweldige Keeley Hawes, met ook in het laatste seizoen alle vertrouwde elementen. Omar Larabi (delagarde.nl) schreef over het eerste seizoen: 'Zonrijk historisch drama is heerlijk lichtzinnig, feministisch en een tikkeltje naïef (...)'.

Specificaties

Engels | 8711983972216

Titel The Durrells. 4: Series four
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Roger Goldby ; Keeley Hawes ; Josh O'Connor ; Milo Parker ; Gerald Durrell
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × ongeveer 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Keeley Hawes, Josh O'Connor, Milo Parker. - Regisseurs onder anderen: Roger Goldby. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op de boeken van Gerald Durrell - Videoversie van het televisieprogramma voor ITV: Groot-Brittannië : Sid Gentle Films, 2019
ISBN 8711983972216
PPN 432940847
Genre familieroman - humoristische roman
Taal Engels

Relaties/Serie

The Durrells
Boek

The Durrells (2019-...)

vol. Serie 4
Uitgeleend