I met a girl
DVD

I met a girl ([2021])/ directed by Luke Eve

Een jonge muzikant met schizofrenie ontmoet een meisje, wordt verliefd en als ze verdwijnt, reist hij haar achterna naar Sydney.

Recensie

Australisch romantisch drama (2020) van Luke Eve (speelfilmdebuut). Met Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Salazar's revenge, Maleficent), Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock), Joel Jackson, Zahra Newman en Anita Hegh. De jonge muzikant Devon heeft last van schizofrenie en is afhankelijk van zijn oudere broer Nick. Na een verhuizing gaat het niet goed met hem, totdat hij het mysterieuze en impulsieve meisje Lucy ontmoet en verliefd wordt. Hij wil haar aan Nick voorstellen, maar ze komt niet opdagen. Ze gaan haar zoeken, maar vinden haar niet. Nick denkt dat Lucy een waanvoorstelling is, maar Devon ontdekt een briefje waarop Lucy schreef: 'ontmoet me in Sydney'. En dus maakt Devon ook de lange reis naar Sydney. Beoordeling IMDb: 6.1. Roger Moore (Movie Nation 10-9-'20): De spelers geven de film een warme, dromerige sfeer. Het beste wat je over het script kunt zeggen is dat het de charmante sterren een paar aardige momenten samen geeft en dat het niet in de 'liefde geneest alle kwalen'-val trapt (2 sterren van 4).

Specificaties

Engels | 8711983972452

Titel I met a girl
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Luke Eve ; Brenton Thwaites ; Joel Jackson ; Lily Sullivan
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (108 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Brenton Thwaites, Joel Jackson, Lily Sullivan. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Australie, 2020
ISBN 8711983972452
PPN 432940537
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Schizofrenie ; Musici
Taal Engels