Op elk moment
Boek

Op elk moment (januari 2021)/ Brenna Aubrey, vertaling uit het Engels: Jacodine van de Velde ; tekstredactie: Michael Mandersloot

Een 22-jarige vrouw krijgt te maken met een zwangerschap en kanker en de onzekerheid of ze kan rekenen op steun van haar grote liefde.

Aanwezigheid

Recensie

Brenna Aubrey is een USA Today bestseller en haar boeken verschenen in meerdere talen. Dit is het derde deel* in de 'Gaming the system'-serie. Dit deel gaat verder met Mia en Adam, die ook in het eerste en tweede deel voorkomen. Na een korte proloog volg je het verhaal vanuit Mia die zwanger is en kanker heeft en vanuit Adam die met zichzelf in de knoop zit. De schrijfstijl is realistisch en rauw. De schrijfster vertelt hoe de wereld er in deze situatie uitziet: gewoon klote. Dit laatste deel in de serie heeft een mooie ontknoping. Het verhaal is redelijk recht toe recht aan, maar kent meer diepgang dan het eerste deel. Je leest een prachtig verhaal over een 22-jarige, zwangere vrouw die nog zo graag wil leven. En in hoeverre kan ze daarbij rekenen op Adam? Liefde, lust en een erotisch tintje gaan in dit boek samen met onzekerheid en vertrouwen hebben in elkaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403617718 | 411 pagina's

Titel Op elk moment
Auteur Brenna Aubrey
Secundaire auteur Jacodine van de Velde ; Michael Mandersloot
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, januari 2021
Overige gegevens 411 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: At any moment
ISBN 9789403617718
PPN 431277052
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Gaming the system
Boek

Gaming the system (2020-...)

vol. bk. 3
Uitgeleend
Brenna Aubrey