The crime boss
DVD

The crime boss ([2021])/ directed by Clark Duke

Twee jongens voeren opdrachten uit voor een drugsbaas die ze nog nooit gezien hebben. Als er een deal misgaat, zijn hun levens in gevaar en zien ze nog maar één uitweg.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse neo-noir-thriller (2020) van Clark Duke (debuut), naar een boek van John Brandon. Met Liam Hemsworth (The hunger games), Patrick Muldoon (Starship troopers), Michael Kenneth Williams (12 years a slave), John Malkovich (Being John Malkovich) en Vince Vaughn (Into the wild, Mr. & Mrs. Smith). Twee jongens voeren opdrachten uit voor een drugsbaas die ze nog nooit gezien hebben. Als er een deal misgaat, zijn hun levens in gevaar. De enige uitweg lijkt de baas uit de weg te ruimen en zijn handel over te nemen. Beoordeling IMDb: 6.0. David Hughes (Empire Magazine14-7-'20): Voelt als een relikwie uit de golf van Tarantino-navolgers uit de jaren negentig. Niet alleen wordt talent verspild, ook een goed boek (2 sterren van 5). Ella Kemp (NME 21-7-'20): Ondanks een sterke cast lijkt het vooral op het recyclen van scenario's uit betere films zonder er een originele draai aan te geven (3 sterren van 5). Richard Whittaker (Austin Chronicle 12-5-'20): Met zijn toonzetting weet de film precies hoe het drama en sentiment moet opwekken in wat anders een strak pad naar het onvermijdelijke zou zijn (3,5 sterren van 5). Alix Turner (Filmotomy 9-2-'21); Een verrassende mix van innemend, soepel en bevredigend, die je niet zou verwachten van een film over drugskoeriers (3,5 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 8712806040204

Titel The crime boss
Uniforme titel Arkansas
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Clark Duke ; Liam Hemsworth ; Jacob Zachar ; Vince Vaughn
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Three Lines Pictures, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Liam Hemsworth, Clark Duke, Vince Vaughn. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek van John Brandon - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Story Board Media, 2020 - Alternatieve titel: Arkansas
ISBN 8712806040204
PPN 432977511
Genre thriller
Thematrefwoord Drugshandel
Taal Engels