Snow angels
DVD

Snow angels ([2021])/ created by Mette Heeno, directed by Mette Heeno

Kort voor Kerstmis verdwijnt een vijf weken oude baby spoorloos. De ervaren politieagente die op de zaak gezet wordt denkt dat er iets niet klopt in de verhalen van de ouders.

Aanwezigheid

Recensie

Zweeds-Deens misdaad-drama van regisseur Anna Zackrisson (The restaurant) met Josefin Asplund (Sanctuary; The circle), Eva Melander (Rebecka Martinsson), Maria Rossing (Splitting up together) en Ardalan Esmaili (Greyzone). Kort voor Kerstmis wordt het leven in Zweden gehinderd door zware sneeuwval. Jenni en haar man Salle wonen in een galerijflat in een buitenwijk van Stockholm. 's Ochtends vroeg ontdekt Jenni dat haar vijf weken oude baby Lukas en haar man verdwenen zijn. Salle duikt later weer op, maar de baby is spoorloos. De ervaren politieagente Alice die op de zaak gezet wordt denkt dat er iets niet klopt in de verhalen van de ouders. Het oudere dochtertje van het echtpaar kan of wil niets vertellen. Ook verpleegster Maria die eerder een melding heeft gedaan over de veiligheid van Lukas is misschien bij de zaak betrokken. Langzamerhand komen we meer te weten over alle betrokkenen en krijgen we meer stukjes van de puzzel te zien. Volgens de makers is de serie een combinatie van thriller en familiedrama rond thema's als familie, relaties, moederschap, liefde, schuld en wanhoop met een bitter-melancholieke toon. Te zien tijdens Berlinale 2021 in het onderdeel Berlinale Series. Zes afleveringen.

Specificaties

Zweeds | 5407003482539

Titel Snow angels
Uniforme titel Snöänglar
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mette Heeno ; Anna Zackrisson ; Josefin Asplund ; Ardalan Esmaili ; Eva Melander
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 x 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Josefin Asplund, Ardalan Esmaili, Eva Melander. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Yellow Bird, 2021 - Oorspronkelijke titel: Snöänglar
ISBN 5407003482539
PPN 432972323
Genre thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend