De koppelaarster
Boek

De koppelaarster roman ([2021])/ Laura Frantz, vertaald [uit het Engels] door Marianne Locht

Jamestown, VS, 17e eeuw. De vrijgevochten koopmansdochter Selah zorgt ervoor dat mannen aan de vrouw komen, iets waar ze zelf niets van moet hebben, totdat ze Xander leert kennen, een rijke, invloedrijke tabaksteler.

Aanwezigheid

Recensie

Dit verhaal speelt zich af in Jamestown, Verenigde Staten, in de eerste helft van de zeventiende eeuw. De vrijgevochten Selah heeft het goed voor elkaar in de Engelse kolonie. Deze koopmansdochter is zelfstandig en zorgt ervoor dat de mannen aan de vrouw komen. Zelf heeft ze echter geen behoefte om in het huwelijksbootje te stappen. Toch is ze onder de indruk van de rijke, invloedrijke tabaksteler Xander. Hij leeft voor zijn bedrijf en rouwt om zijn vrouw. Aan een nieuwe vrouw heeft hij op het eerste gezicht geen behoefte. De liefde blijkt echter sterker dan de pragmatische kijk op het leven van Selah en Xander. Wensvervullend verhaal met een geromantiseerd tijdsbeeld dat een romantisch ingesteld lezerspubliek zal aanspreken. Veel levendige historische details. De Amerikaanse schrijfster publiceerde al veel liefdesromans in het lichte genre.

Specificaties

Nederlands | 9789029730877 | 383 pagina's

Titel De koppelaarster : roman
Auteur Laura Frantz
Secundaire auteur Marianne Locht
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 383 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Tidewater bride. - Grand rapids, Michigan : Revell, a division of Baker Publishing group, (c)2021
ISBN 9789029730877
PPN 430322410
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands