Our friend
DVD

Our friend ([2021])/ directed by Gabriela Cowperthwaite

Als een man hoort dat de vrouw van zijn beste vriend nog maar zes maanden te leven heeft, besluit hij bij het stel in te trekken, om hen en hun gezin te ondersteunen.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaans drama (2019) van Gabriela Cowperthwaite. Met Jason Segel (Sex tape), Dakota Johnson (Fifty shades of grey), Casey Affleck (Light of my life, Manchester by the sea, Gone baby gone), Isabella Kai en Violet McGraw. Als een man hoort dat de vrouw van zijn beste vriend nog maar zes maanden te leven heeft, besluit hij bij het stel in te trekken, om hen en hun gezin te ondersteunen. De impact ervan is groter dan voorzien. Waargebeurd verhaal gebaseerd op een artikel in Esquire. Beoordeling IMDb: 7.3. David Fear (Rolling Stone 24-1-'21): De kracht van de film ligt in de erkenning van verdriet in al zijn akelige vormen en het niet daarvan wegkijken (3 sterren van 5). Ty Burr (Boston Globe 29-1-'21): Sommige dingen blijven een mysterie, maar als we een beetje betere mensen waren, lijkt deze prima film te zeggen, zou dat niet zo hoeven te zijn (3 sterren van 4). Nell Minow (Movie Mom 23-1-'21): Cowperthwaite stopt veel compassie in de karakters. De hoofdrolspelers, vooral Segel, tonen warmte en menselijkheid in hun rollen (Beoordeling B+). James Marsh (South China Morning Post 23-3-'21): Film met een onbeschaamd niveau van oprechtheid, dat bijna af te raden is in deze cynische tijden. Wie zich ervoor openstelt, wordt beloond met de kracht en bezieling ervan (3,5 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 9789461878090

Titel Our friend
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gabriela Cowperthwaite ; Jason Segel ; Dakota Johnson ; Casey Affleck
Type materiaal DVD
Uitgave [Antwerpen] : The Searchers, [2021] - [Amsterdam] : Distributie: Remain in Light
Overige gegevens 1 dvd-video (124 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jason Segel, Isabella Kai, Violet McGraw. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in het Nederlands of Frans - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Scott Free, 2019
ISBN 9789461878090
PPN 433031794
Thematrefwoord Vriendschap ; Verdriet ; Terminale patiënten
Taal Engels