Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Sybil
Boek

Sybil ([2021])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Manon Smits en Pieter van der Drift ; redactie Italiaanse versie: Chiara Richelmi in samenwerking met Atlantyca S.p.A. ; redactionele samenwerking met Silvia Gilardi ; redactionele coördinatie door Maria Ballarotti ; illustraties Prinsessen van de Dageraad: Carla Debernardi ; illustraties binnenwerk: Carla Debernardi

De prinsessen van de Dageraad zitten opgesloten in de Zwarte Toren, waar hun magie weinig kracht heeft. Kunnen ze het Hart van het Grote Rijk vinden en de Duistere Heer Ivarr verslaan? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde en laatste deel van een serie over de prinsessen van de Dageraad. In deel 1, 'Elin'*, gaat Elin op zoek naar afstammelingen van de prinsessen van de Vijf Rijken. In deel 2, 'Nemis'**, gaan de afstammelingen, onder leiding van Nemis, op weg naar de toren in het rijk van Ivarr. In deel 3 zijn de prinsessen de toren binnengedrongen. Ze hopen iets te vinden waarmee ze Ivarr kunnen verslaan. Dan ontdekt Sybil dat iets in de toren de prinsessen tegen elkaar opstookt, maar de andere prinsessen geloven haar niet. De hechte band die nodig is om het tegen Ivarr op te nemen verdwijnt. Sybil verlaat daarom de toren, maar of dat de juiste keuze is? Opnieuw moeten de prinsessen op zoek naar elkaar en intussen probeert Ivarr hen een voor een uit te schakelen. Net als de andere delen is dit een spannend fantasyverhaal, met bijpassende gedetailleerde illustraties in grijstinten. Belangrijke personen en gebeurtenissen uit de vorige delen zijn in het kort opgenomen in de tekst, fijn om het geheugen op te frissen en nuttig voor de lezer die de andere delen (nog) niet heeft gelezen. Op de schutbladen staan kaarten van het Rijk. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059249660 | 285 pagina's

Titel Sybil
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Manon Smits ; Chiara Richelmi ; Carla Debernardi ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Stilton, [2021]
Overige gegevens 285 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Sybil. - Edizioni Piemme, (c)2020
ISBN 9789059249660
PPN 433015187
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Profetieën ; Oorlog
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Prinsessen van de dageraad
Boek

Prinsessen van de dageraad (2019-2021)

vol. 3
Uitgeleend
Thea Stilton