Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Hier die bal!
Boek

Hier die bal! ([2021])/ Vivian den Hollander, met illustraties van Saskia Halfmouw

Sem is gek op voetbal. Daarom speelt hij bij VV Oranje-Rood. Net als zijn vrienden Frenkie en Jordi. Ook het meisje Jara doet mee. Samen maken ze veel mee. Ze scoren vaak en winnen zelfs een beker. Drie verhalen met illustraties in kleur. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Herziene uitgave van de bundeling 'Scoren met De Effies' (2013) uit de reeks 'De Effies' met eveneens de verhalen 'In de aanval', 'Twee keer raak' en 'Kop of munt'. De drie verhalen draaien in deze heruitgave niet rond Bas maar rond Sem, die ook gek op voetbal is. Daarom speelt hij bij VV Oranje-Rood, samen met zijn vrienden Frenkie en Jordi. Ook het meisje Jara doet mee. Samen maken ze veel mee, ze scoren vaak en winnen zelfs een beker. Vrolijk en herkenbaar eerste leesboekje met drie verhalen waarin de voetballers diverser zijn dan in de oorsponkelijke verhalen. De korte zinnen starten elk op een nieuwe regel, AVI-E3. Geïllustreerd met vrolijke, kleurrijke illustraties waarop de diversiteit zichtbaar is. Ze beslaan in de meeste gevallen een halve pagina. Het boekje is het eerste deel in de nieuwe reeks 'VV Oranje Rood'. Geschikt voor lezers, waaronder natuurlijk de vele voetballiefhebbers, vanaf ca. 6,5 jaar met enkele maanden leeservaring.

Specificaties

Nederlands | 9789000376933 | 92 pagina's

Titel Hier die bal!
Uniforme titel In de aanval Twee keer raak Kop of munt
Auteur Vivian den Hollander
Secundaire auteur Saskia Halfmouw
Type materiaal Boek
Editie Herziene uitgave;
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2021]
Overige gegevens 92 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Herziene versie van: Scoren met De Effies. - Houten : Van Holkema & Warendorf, (c)2013. - (De Effies. 3 in 1) - Bevat: In de aanval ; Twee keer raak ; Kop of munt. - Oorspronkelijke uitgave: 2003, 2003, 2004. - (De Effies)
ISBN 9789000376933
PPN 430588526
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Vriendschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

VV Oranje Rood
Boek

VV Oranje Rood (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Vivian den Hollander