Let's rock it
Boek

Let's rock it hét lifestyleboek met tips & tools ([2021])/ Jill Schirnhofer, tekstredactie: Suzanne Arbeid ; fotografie: Brenda van Leeuwen, Paul Schirnhofer

Jill, bekend van Zapp, vertelt van alles over haar leven. Ze geeft ook tips en handigheidjes op het gebied van fashion, beauty, food en (zelf)liefde. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Auteur Jill is bekend van tv. Na onder meer kook- en knutselboeken en de leesserie 'Elvy's eigen wereld' volgt nu een full colour lifestyleboek met tips en tools. Na een voorwoord volgen de hoofdstukken Fashion, Beauty, Dromen & succes, Stars & magic, Food en (Zelf)liefde. Ieder hoofdstuk start met een toepasselijke kleurenfoto van de auteur een paginagrote quote. Ook in de hoofdstukken staan veel kleurenfoto's en -tekeningen van Jill. Het geeft het geheel een vrolijke, maar ook luxe tijdschriftachtige uitstraling. De tekst is persoonlijk en staat vol tips en handige weetjes - alsof de lezer met een vriendin praat - en heeft als doel je de betere versie van jezelf te laten worden. De auteur/illustrator is tevens programmamaker en actrice. Ze is onder meer bekend van het kinderprogramma Jill, dat ze voor NPO Zapp, NPO 3 presenteert. Er is ook een Jill producten- en boekenlijn. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000376186 | 191 pagina's

Titel Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools
Auteur Jill Schirnhofer
Secundaire auteur Suzanne Arbeid ; Brenda van Leeuwen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Best of YA, [2021]
Overige gegevens 191 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
ISBN 9789000376186
PPN 430588720
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Meisjes
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst