Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Ninja steelt de show
Boek

Ninja steelt de show ([2021])/ Anh Do, met illustraties van Jeremy Ley ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Het circus is in de stad. De leerlingen van Nelsons school willen graag meedoen en doen auditie. Maar de onbekende Nico wint met zijn robotneushoorn. Wie is dat en is hij wel te vertrouwen? Moeten Ninja-kid en H-gast in actie komen? Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tot zijn tiende verjaardag was Nelson een onhandige jongen, maar dat veranderde toen hij die ochtend wakker werd: hij bleek fantastische ninja-talenten te hebben! In situaties waarin snel hulp moet worden geboden, wordt hij Ninja-kid, en zijn vriend Kenny verandert in H-gast. Ook Nelsons oma, die de meest geweldige uitvindingen bedenkt, is een goede hulp. Als het circus naar de stad komt, mogen alle leerlingen van Nelsons school een act verzinnen. De onbekende Nico met een robotneushoorn die geweldige trucs doet, wint en mag zijn show laten zien in het circus. Helaas voor het publiek blijkt deze Nico de macht over te willen nemen in de stad door iedereen te vermorzelen met robotdieren. Maar gelukkig zijn daar Ninja-kid en H-gast! Lukt het ze om de stad te redden? Zelfstandig te lezen vierde deel, na 'De slechtste ninja ooit'*, in de serie Ninja kid, met heel veel stripachtige zwart-wittekeningen en een verhaal dat vlot doorleest. Door de luchtige bladspiegel is het goed te lezen voor kinderen die moeite hebben met lezen. Verhaal met veel humor en vaart. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020673999 | 186 pagina's

Titel Ninja steelt de show
Auteur Anh" Do
Secundaire auteur Jeremy Ley ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2021]
Overige gegevens 186 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie ISBN niet in boek, afkomstig van barcode - Vertaling van: Amazing Ninja!. - Scholastic Australia, (c)2019. - (Ninja kid ; 4)
ISBN 9789020673999
PPN 432261230
Genre avonturenroman - humoristische roman
Thematrefwoord Ninja's ; Circussen ; Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ninja kid
Boek

Ninja kid (2019-...)

vol. 4
Uitgeleend
Anh"