Den Haag + Scheveningen
Boek

Den Haag + Scheveningen (februari 2021)/ local/redactie Lorraine Wernsing, fotografie Dani van Oeffelen, Lorraine Wernsing ; cartografie Van Oort redactie en kartografie

Aanwezigheid

Recensie

Deel uit de serie 'time to momo' over de stad Den Haag + Scheveningen. Aan de hand van drie wandelingen door de stad en een door Scheveningen, worden vele bezienswaardigheden bezocht. Per wandeling een uitklapbare kaart met de route, de hoogtepunten en bezienswaardigheden langs de route, eten en drinken, shoppen, en 'leuk om te doen'. Vooraf dertien pagina's met algemene informatie over onder meer jaarlijkse Haagse evenementen, fietsverhuur en vervoer. Tot slot zes pagina's met overige bezienswaardigheden en uitgaanstips. Geïllustreerd met kleurenfoto's en gebruik van kleur in de opmaak. Met overzichtskaart in de voorflap en een losse stadsplattegrond in de achterflap. Via www.timetomomo.com/kaartapp is een app te downloaden voor de smartphone met plattegronden met aanvullende informatie. Met index op alfabet en op thema. Een leuke, handige en aantrekkelijke reisgids.

Specificaties

Nederlands | 9789493195196 | 109 pagina's

Titel Den Haag + Scheveningen
Uniforme titel Den Haag Den Haag, Scheveningen
Auteur Lorraine Wernsing
Instelling /Van Oort Redactie en Kartografie, Almere
Type materiaal Boek
Editie 2e druk (geheel herzien);
Uitgave Rotterdam : mo'media, februari 2021
Overige gegevens 109 pagina's - illustraties, plattegronden - 18 cm - stadsplattegrond
Annotatie Omslag vermeldt: Routes & tips van onze local - 1e druk van deze uitgave: 2020 - Met index - Oorspronkelijke titel: 100% Den Haag. - Breda : Mo'Media, 2007. - (100%)
ISBN 9789493195196
PPN 432128492
Rubriekscode Zuid-Holland ; 's-Gravenhage 986.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen 's-Gravenhage; Reisgidsen ; Scheveningen; Reisgidsen
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord 's-Gravenhage

Relaties/Serie

Time to momo
Boek

Time to momo (2016-...)

vol.
Uitgeleend