Mijn hamster is een spion
Boek

Mijn hamster is een spion (2021)/ Dave Lowe, illustraties door Mark Chambers ; vertaling [uit het Engels]: Inge Pieters ; redactie en productie: Vitataal tekst & redactie

Er wordt thuis bij Benjamin (ik-persoon) ingebroken. Zijn hamster Stinkie is de enige getuige. Maar behalve Ben gelooft natuurlijk niemand een hamster die praat. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Benjamin (ik-persoon) heeft een unieke hamster: hij kan praten en is erg intelligent. Wanneer er bij Benjamin thuis wordt ingebroken, is Stinkie de hamster de enige getuige. Maar wie gelooft nu een hamster die praat? Samen bedenken Benjamin en Stinkie een plan om de inbrekers op heterdaad te betrappen. Wanneer blijkt dat de nare meester Van der Baard het brein achter de inbraken is, wordt het spannend. En wie zijn zijn handlangers? Zal het Benjamin lukken om een val op te zetten, zodat de dieven ingerekend kunnen worden? Derde, los te lezen boekje in de serie 'Stinkie en Brinks'*. Op een humoristische manier wordt de vriendschap tussen Benjamin en Stinkie beschreven. Grappige conversaties worden afgewisseld met spannende acties. De opmaak van de tekst is speels en aantrekkelijk. Enkele getekende zwart-witillustraties lopen over de hele pagina door, zoals voetstapjes of keuteltjes van Stinkie andere zijn kleiner. De vele illustraties verhogen de leesbaarheid. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048308163 | 106 pagina's

Titel Mijn hamster is een spion
Auteur Dave Lowe
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Mark Chambers ; Inge Pieters
Type materiaal Boek
Editie 5e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2021
Overige gegevens 106 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2013 - Vertaling van: My hamster is a spy. - Templar Publishing, (c)2013
ISBN 9789048308163
PPN 432977929
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Huisdieren ; Onderwijzers
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Stinkie en Brinks
Boek

Stinkie en Brinks (2013-...)

vol.
Uitgeleend
Dave Lowe