Wat Alice vergat
Boek

Wat Alice vergat ([2021])/ Liane Moriarty, vertaling [uit het Engels] Anna Livestro

Tijdens het steppen in de gymschool knalt een jonge vrouw met haar hoofd tegen de grond; wanneer ze bij bewustzijn komt, lijkt ze uit een heerlijke droom te ontwaken, maar tegelijkertijd voelt ze dat er iets ontzettend mis is.

Aanwezigheid

Recensie

Tijdens het steppen in de gymschool knalt Alice met haar hoofd op de grond. Wanneer ze bij bewustzijn komt, lijkt ze uit een heerlijke droom te ontwaken. Tegelijkertijd voelt ze dat er iets ontzettend mis is. Waar is ze? Wie zijn die mensen die haar zo goed lijken te kennen en waar hebben ze het allemaal over? Alice is tien jaar van haar geheugen kwijt. Help, de baby! Ze is toch zwanger van haar eerste kindje? Hoezo, heeft ze echt al drie kinderen? Is ze met haar lieve man Nick in een vechtscheiding verwikkeld? En wie is toch die Gina? Het leuk opgebouwde, pittig vertelde verhaal vol flashbacks volgt drie perspectieven die naadloos in elkaar overvloeien: dat van Alice, het 'huiswerk' van haar zus Elisabeth voor dokter Hodges en de blog van 'grootmoeder' Frannie. Hilarische en dramatische momenten volgen elkaar in ijltempo op en slepen de lezer mee: ondanks enkele clichés zijn uren ontspanning gegarandeerd.

Specificaties

Nederlands | 9789400513709 | 480 pagina's

Titel Wat Alice vergat
Auteur Liane Moriarty
Secundaire auteur Anna Livestro
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 480 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: What Alice forgot. - (c)2009 - Oorspronkelijke titel: Onvergetelijk!. - Baarn : De Kern, (c)2009
ISBN 9789400513709
PPN 43030417X
Genre psychologische roman
Thematrefwoord Amnesie
Taal Nederlands