Nieuwe buren
Grote Letter Boek

Nieuwe buren ([2021])/ Saskia Noort

Een ongewild kinderloos echtpaar sluit vriendschap met de nieuwe buren die er een geheel andere levensstijl op nahouden.

Aanwezigheid

Recensie

Na een moeizaam tot stand gekomen zwangerschap wordt het dochtertje van Peter en Eva levenloos geboren. Ze kunnen dit verdriet niet samen verwerken en dreigen uit elkaar te groeien. Als ze nieuwe buren krijgen, klikt het meteen. De stoere Steven en zijn sensuele vrouw Rachel bezoeken regelmatig een parenclub en nodigen Peter en Eva uit om mee te doen. Maar eerst proberen ze het een keer thuis uit. Voor Eva is dit de kans om zwanger te raken. Peter is verschrikkelijk jaloers en de avond loopt uit op een fiasco. Als Eva zwanger blijkt, besluit ze Peter te verlaten en verdwijnt spoorloos. Een bijzonder spannende en meeslepende thriller van de populaire schrijfster. Langzaam raken Peter en Eva verstrikt in een manier van leven waaruit geen weg terug mogelijk is. Ook een zeer realistisch verhaal met een voortreffelijke karaktertekening. Een echte aanrader voor liefhebbers van literaire thrillers.

Specificaties

Nederlands | 9789046313503 | 392 pagina's

Titel Nieuwe buren
Auteur Saskia Noort
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij XL, [2021]
Overige gegevens 392 pagina's - 23 cm
Annotatie Eerder verschenen in grote letter: Abcoude : Grote Letter Bibliotheek, (c)2006. - (Grote Letter Bibliotheek $ Alpha ; 182). - Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Anthos, 2006 - Met grote letters gedrukt
ISBN 9789046313503
PPN 432930000
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Grote letter bibliotheek. Alpha
Boek

Grote letter bibliotheek. Alpha (1993-...)

vol.
Uitgeleend