De Bron is de weg
Boek

De Bron is de weg het pad van ascensie en je zielsmissie ([2021])/ Dr Wayne W. Dyer, vertaling [uit het Engels]: Jörgen van Drunen

Inhoud uit lezingen en presentaties van de in 2015 overleden auteur, met als duidelijke boodschap dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor alle aspecten van zijn leven.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur overleed in 2015. Hij brak door met zijn boek 'Niet morgen maar nu' (1977), het werd een bestseller zoals zo veel van zijn boeken met veelal dezelfde thema's die ook door dit boek zijn verweven zoals: als je anders naar de dingen leert kijken, veranderen de dingen waarnaar je kijkt. De inhoud van dit boek is afkomstig uit lezingen en presentaties die de schrijver in zijn leven gaf. Aan de orde komen: verander je leven als je hart je dat ingeeft, twaalf oefeningen die helderheid kunnen verschaffen bij een carrière-switch of een verandering bij belangrijke levensvraagstukken. Oordelen, jezelf daarin corrigeren en visualiseren om het allerbeste in het leven te doen. En: het is niet raadzaam anderen de schuld te geven van negatieve gevoelens maar zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leven. Hij verkoopt niet zozeer zijn boeken, maar veel meer wat hij vanuit zijn authentiek zijn, geschreven heeft. Een aanrader dit boek vol wijsheid voor persoonlijke groei, geschreven voor een breed publiek. Geen illustraties, paperback, geen index wel inhoudsopgave.

Specificaties

Nederlands | 9789492412621 | 286 pagina's

Titel De Bron is de weg : het pad van ascensie en je zielsmissie
Auteur Wayne W. Dyer
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Amstelveen : Palaysia, [2021]
Overige gegevens 286 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Happiness is the way. - Hay House, Inc., (c)2019
ISBN 9789492412621
PPN 430957491
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritualiteit ; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritualiteit