The choice
Boek

The choice ([2021])/ tekeningen en scenario: Philippe Glogowski, inkleuring: François Cerminaro ; vertaling [uit het Frans] en lettering: BOOM!

Nathan is dolblij dat hij naar de voetbalacademie van Arsenal mag. Hij wil graag profvoetballer worden. Maar dan kan de vader van Nathan in Thailand gaan werken. Dan zouden ze naar de andere kant van de wereld gaan! Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Nathan woont met zijn moeder en stiefvader Andy in Londen. Hij mag eindelijk op voetbal en het is Andy's vader die met Nathan meegaat naar de trainingen omdat zijn moeder en Nathan het te druk hebben. Ze zijn nog steeds groot Arsenalfan en Andy's vader vertelt in dit verhaal allerlei verhalen over het verleden van deze roemruchte club. Nathan heeft talent en mag een test doen bij de voetbalacademie van Arsenal. Dan vertelt Andy dat hem een baan is aangeboden in Thailand. Dit heeft zijn weerslag op de voetbalprestaties van Nathan. Tweede deel uit de stripreeks rond voetbalclub Arsenal dat voortborduurt op deel een 'The game we love'* (2019). In deze voetbalstrip wordt zeer veel informatie over het verre verleden van Arsenal gegeven waardoor het voor de doorsnee Nederlandse lezer niet zo aantrekkelijk is. Ook komen er, in tegenstelling tot deel een, geen Nederlandse spelers in voor. Voor de diehard Arsenal-fan vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789031438563 | 62 pagina's

Titel The choice
Auteur Philippe Glogowski
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur François Cerminaro
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Brussel] : Dupuis, [2021]
Overige gegevens 62 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789031438563
PPN 432959351
Genre stripverhaal - sport
Thematrefwoord Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Arsenal
Boek

Arsenal (2019-...)

vol. 2
Uitgeleend
Sport collection
Boek

Sport collection (2019-...)

vol.
Uitgeleend