Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De dochter van de president
Boek

De dochter van de president ([2021])/ Bill Clinton & James Patterson, vertaald [uit het Engels] door Louise Koopman en Waldemar Noë

Als de dochter van ex-president Keating wordt ontvoerd door terrorist Asim Al-Ashid gaat Keating zelf achter de ontvoerders aan.

Aanwezigheid

Recensie

In deze tweede thriller (na 'President vermist'*) van bestsellerauteur James Patterson in samenwerking met ex-president Bill Clinton heeft president Matthew Keating geen tweede ambtstermijn gehaald. Een militaire missie om terrorist Asim Al-Ashid uit te schakelen is mislukt. De vrouw en drie dochters van Al-Ashid komen daarbij om het leven. Zijn vice-presidente Barnes heeft de nominatie én de verkiezingen gewonnen; Keating trekt zich met vrouw en dochter terug op het platteland van New Hampshire. Dan wordt Keatings dochter, Mel, tijdens een tocht door de bergen ontvoerd door Al-Ashid. Haar vriend Tim wordt meteen doodgeschoten. Wanneer Keating merkt dat het Witte Huis op geen enkel van de eisen van de terroristen wil ingaan, neemt Keating, een voormalig Navy SEAL, samen met enkele leden van zijn bewakingsteam die tot dezelfde speciale eenheid behoren, het roer in handen. Ze gaan achter Al-Ashid aan. Actiethriller vol vaart en spanning en de nodige plotwendingen. De personages worden tamelijk zwart-wit neergezet. Drie sterren in VN's Detective & Thrillergids 2021.

Specificaties

Nederlands | 9789046828540 | 431 pagina's

Titel De dochter van de president
Auteur Bill Clinton
Secundaire auteur James Patterson ; Louise Koopman
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Nieuw Amsterdam, [2021]
Overige gegevens 431 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The president's daughter. - New York : Alfred A. Knopf, (c)2021
ISBN 9789046828540
PPN 432128395
Genre thriller
Taal Nederlands