Zack Snyder's Justice League
DVD

Zack Snyder's Justice League ([2021])/ directed by Zack Snyder

Bruce Wayne/Batman krijgt de hulp van Diana Prince/Wonder woman en stelt een team superhelden samen die het opnemen tegen Steppenwolf, die de aarde wil vernietigen. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Regisseur Jack Snyder werd in 2017 tijdens de postproductie van de superheldenfilm 'Justice League' vervangen door Josh Wedon die de film lichter van toon maakte en veel korter. Op verzoek van de vele fans stemde Warner Bros in met het maken van een 'director's cut'. Het verhaal is een vervolg op 'Batman v Superman: dawn of justice' (2016). Na de dood van Superman vreest Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) voor een buitenaardse invasie. Hij krijgt de hulp van Diana Prince/Wonder woman (Gal Gadot) en stelt een team superhelden samen die het opnemen tegen slechterik Steppenwolf, die de aarde wil vernietigen. Coen van Zwol (NRC 30-3-'21): '(...) De plot van Justice League is nog net zo mal, alleen trager en bombastischer. (...)' Trouw (8-4-'21): '(...) Uit de beelden die hij jaren geleden maakte, componeerde Snyder anders dan Whedon geen fletse en gelikte superheldenactiefilm. Zijn versie is een bombastisch, rauw, uit steen gehouwen monument dat hypermodern actiespektakel levert. (...) Het resultaat is groots en meeslepend. (...)' Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888257524

Titel Zack Snyder's Justice League
Uniforme titel Justice League
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Zack Snyder ; Henry Cavill ; Ben Affleck ; Gal Gadot
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (232 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot. - Engels gesproken, Frans of Italiaans nagesynchroniseerd, ondertiteld in 6 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Atlas Entertainment, 2021
ISBN 5051888257524
PPN 433015853
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Engels