Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 2, Mot met de zotte snotrobots
Boek

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 2, Mot met de zotte snotrobots ([2021])/ Dav Pilkey, vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Sjors en Harold hebben de robotsnotjongen verslagen. Maar dan komen de zotte snotrobots tot leven. En de hersenen van Melvin en Meneer Knupp zijn verwisseld! Hoe gaan ze dit oplossen? Met veel stripachtige kleurenillustraties en enkele stripverhaaltjes. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Harold en Sjors hebben in het vorige boek stuud Melvin en Meneer Krupp gered van de robotsnotjongen door de Comb-O-dinges om te draaien. Maar toen het snot en de jongen (Melvin) van elkaar gescheiden werden, ging er iets mis. Het snot kwam tot leven. En tot overmaat van ramp zijn de hersens van Melvin en Meneer Krupp gewisseld. Dus Kapitein Onderbroek, die eigenlijk Meneer Krupp is, kan hen niet redden van de snotmonsters. Harold en Sjors moeten met een list de boel weer zien te redden. Ze laten Melvin een tijdmachine maken en gaan terug in de tijd om alle rampen teniet te doen. Maar zal ze dat lukken? Over Kapitein Onderbroek verschenen al vijf boeken. Dit is het tweede, niet los te lezen deel van de subreeks 'Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen'. Dit verhaal met veel kleurige cartoonachtige illustraties en enkele ballonstrips is echt een vervolg op het vorige deel 'De nacht van de nare neuspulkhulk'* (2020). Ook dit aantrekkelijke, humoristische en absurde verhaal zal veel kinderen aanspreken. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026156410 | 173 pagina's

Titel Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen. Deel 2, Mot met de zotte snotrobots
Uniforme titel Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein, [2021]
Overige gegevens 173 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Volledig in kleur. - Rugnummer: 7 - Vertaling van: The revenge of the ridiculous robo-boogers. - New York, NY : Scholastic Inc. - (Captain Underpants and the big battle of the bionic booger boy ; part 2)
ISBN 9789026156410
PPN 432215778
Genre schoolverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Schoolleven ; Robots
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kapitein Onderbroek serie
Boek

Kapitein Onderbroek serie (2000-...)

vol. 7
Uitgeleend
Dav Pilkey
Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen
Boek

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen (2020-...)

vol. Dl. 2
Uitgeleend
Dav Pilkey