TikTok
Boek

TikTok Vacay : vakantieboek met tips & tricks van populaire tiktokkers (juni 2021)/ redactie: Daniëlle Hartemink, Jip Mendes, fotografie: Arjaan Hamel

Vakantietips van elf bekende TikTokkers, die van alle over zichzelf en hun filmpjes vertellen. Lees de anti-verveeltips, paklijsten, volgtips en andere tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Lees ook over o.a. science tricks, scary stuff en challenges. Tijdschriftachtige opmaak met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vakantieboek met tips en tricks van populaire TikTokkers. Bekende TikTokkers stellen zichzelf voor en vertellen wat hun favorieten zijn met betrekking tot eten, sport, winkelen, films, boeken enzovoorts. Maar daarnaast staat dit boek vol met puzzels, anti-verveeltips voor binnen, buiten en in de auto, breinbrekers, quizzen, TikTokweetjes, maar natuurlijk ook TikTokvakantietips. Voor de echte TikTokfans een leuk boek om de zomervakantie mee door te komen. De informatie is kort en bondig. Met veel kleurrijke illustraties en foto's. Het boek heeft een drukke, rommelige lay-out, maar dat past wel bij de opzet van dit boek. Met inhoudsopgave en paginanummering. Aantrekkelijk omslag. Eerder verscheen met vergelijkbare tijdschriftachtige opmaak 'TikTok : DIY'*. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085679936 | 95 pagina's

Titel TikTok : Vacay : vakantieboek met tips & tricks van populaire tiktokkers
Uniforme titel TikTok vacay
Secundaire auteur Daniëlle Hartemink ; Arjaan Hamel
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Hilversum : F.C. Klap, juni 2021
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vervolg op: TikTok : DIY
ISBN 9789085679936
PPN 432651713
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen TikTok
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media