Baanbrekend naar (ander) werk
Boek

Baanbrekend naar (ander) werk zoek je droombaan met verrassende sollicitatietips ([2021])/ Gerjan Apeldoorn, tekst en redactie: Johan Steenhoek en Johan Mak ; eindredactie: Femke Hendriks

Praktisch boek over het vinden van je droombaan, met aandacht voor de reden waarom je een andere baan zoekt, hoe je kunt bepalen wat je droombaan is, jezelf leren kennen, het sollicitatieproces, je sollicitatiebrief en cv en het gesprek.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek gaat in op het zoeken naar en vinden van je droombaan. Aan de orde komt de reden waarom je een andere baan zoekt, hoe je kunt bepalen wat je droombaan is, jezelf leren kennen, het sollicitatieproces, je sollicitatiebrief en cv en hoe je deze bezorgt. Verder is er aandacht voor digitaal solliciteren, de elevator pitch en het sollicitatieproces. Bevat een samenvatting en slotwoord en een bijlage met kernwaarden. Bevat veel praktische tips. De auteur is trainer/coach voor mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Hij deelt zijn inzichten op basis van onder andere zijn eigen ervaringen met successen en tegenslagen. Dit boek geeft een veel meer persoonlijke kijk op het zoeken naar en vinden van een droombaan. Het boek leest gemakkelijk weg en gaat heel erg in op de persoon zelf en hoe hij/zij in het leven staat. Vanuit dat zelfbeeld kun je vervolgens op zoek naar je droombaan. Een handig, praktisch boek voor wie op zoek is naar een baan en open staat voor creatieve manieren van solliciteren.

Specificaties

Nederlands | 9789492939586 | 164 pagina's

Titel Baanbrekend naar (ander) werk : zoek je droombaan met verrassende sollicitatietips
Auteur Gerjan Apeldoorn
Secundaire auteur Femke Hendriks
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Futuro Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 164 pagina's - illustraties - 23 cm
ISBN 9789492939586
PPN 430494335
Rubriekscode 499.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Solliciteren
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Solliciteren