Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Harry Potter en de geheime kamer
Boek

Harry Potter en de geheime kamer (november 2020)/ J.K. Rowling, vertaling [uit het Engels door] Wiebe Buddingh'

Na een afschuwelijke vakantie mag Harry Potter weer naar de tovenaarsschool. Maar daar hoort hij een mysterieuze stem in de muren. Als snel volgen enkele aanslagen op leerlingen en vindt Harry een bijzonder dagboek. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Harry heeft een heel nare vakantie bij tante en oom Duffeling achter de rug en keert terug naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus om daar aan het tweede leerjaar te beginnen. Het valt al niet mee om daar te komen; gelukkig hebben Harry en zijn vriend Ron een oude, blauwe, vliegende auto van Rons vader tot hun beschikking. Ook op school blijkt al snel dat dit schooljaar geen rustig schooljaar zal worden. Zo ontdekt Harry het heel bijzondere dagboek van Vilijn, overleeft hij verschillende aanslagen en gaat hij op zoek naar de persoon achter de geheimzinnige stem die hij hoort in de muren. Wederom een spannend, sprookjesachtig, speels en avontuurlijk verhaal, dat van het begin tot het eind boeit. Tweede deel in de wereldberoemde en verfilmde serie*. Herdruk in hardcover met de oorspronkelijke omslagillustratie. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789076174112 | 253 pagina's

Titel Harry Potter en de geheime kamer
Auteur J.K. Rowling
Secundaire auteur Wiebe Buddingh'
Type materiaal Boek
Editie Drieëntwintigste druk;
Uitgave Amsterdam : De Harmonie, november 2020
Overige gegevens 253 pagina's - 23 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt logo: Wizarding World - 1e druk Nederlandse uitgave: 1999 - Vertaling van: Harry Potter and the chamber of secrets. - London : bloomsbury, 1998 - Vervolg op: Harry Potter en de steen der wijzen
ISBN 9789076174112
PPN 432487344
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Tovenaars ; Magie ; Weeskinderen ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Harry Potter serie [Nederlands]
Boek

Harry Potter serie [Nederlands]

vol. 2
Uitgeleend
J.K. Rowling