Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Harry Potter en de vuurbeker
Boek

Harry Potter en de vuurbeker (januari 2021)/ J.K. Rowling, vertaling [uit het Engels] Wiebe Buddingh'

Harry's naam is op mysterieuze wijze toegevoegd aan de deelnemers aan het Toverschool Toernooi. Dat brengt hem in groot gevaar. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Harry, leerling aan Zweinsteins tovenaarsschool, popelt om aan zijn vierde jaar te beginnen. Hij brengt de zomervakantie door bij zijn oersaaie oom en tante en springt een gat in de lucht als de ouders van schoolvriend Ron hem uitnodigen mee te gaan naar de finale van het WK Zwerkbal. Na de finale blijkt dat de zwarte tovenaar Voldemort, die Harry's ouders heeft gedood, hem nog steeds in zijn macht wil krijgen. Op school blijkt Harry's naam op mysterieuze wijze te zijn toegevoegd aan de deelnemers aan het Toverschool Toernooi. Dit vierde boek uit de wereldberoemde en verfilmde serie over Harry Potter* bewijst opnieuw dat Rowling een rasvertelster is. Met veel subtiele humor vertelt ze met vaart voor tieners én speelse volwassenen het kostelijke, goed opgebouwde verhaal, waarin ook veel actueels verwerkt is, dat blijft boeien. Herdruk in hardcover met de oorspronkelijke sprookjesachtige omslagillustratie. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789076174204 | 546 pagina's

Titel Harry Potter en de vuurbeker
Auteur J.K. Rowling
Secundaire auteur Wiebe Buddingh'
Type materiaal Boek
Editie Drieëntwintigste druk;
Uitgave Amsterdam : De Harmonie, januari 2021
Overige gegevens 546 pagina's - 23 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt logo: Wizarding World - 1e druk Nederlandse uitgave: 2000 - Vertaling van: Harry Potter and the goblet of fire. - London : Bloomsburry, 2000 - Vervolg op: Harry Potter en de gevangene van Azkaban
ISBN 9789076174204
PPN 432486879
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Tovenaars ; Magie ; Wedstrijden ; Schoolleven
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tovenaars ; Magie ; Wedstrijden ; Schoolleven

Relaties/Serie

Harry Potter serie [Nederlands]
Boek

Harry Potter serie [Nederlands]

vol. 4
Uitgeleend
J.K. Rowling