Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De wedstrijd
Boek

De wedstrijd ([2021])/ tekst: Jennifer Fox, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Baeckens Books NV

Op school is een wedstrijd: wie verkoopt het meeste op het schoolfeest? Lucky moet samenwerken met Marisella. Gaat dat wel goed? AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Juf geeft opdracht om in groepjes van twee iets leuks te gaan doen voor een schoolfeest. Hoofdpersoon Lucky gaat met Marisella hapjes en drankjes maken. Er is veel onderlinge competitie en spanning door geniepige streken van de meisjes, zoals het kapot laten vallen van een doos met zelfgemaakte kaarsen. Eind goed al goed: na de wedstrijd is er geen ruzie meer en zijn Lucky, Abi en Pru vriendinnen voor altijd. De hoofdpersonen en de situatie worden niet geïntroduceerd. Het verhaal is gebaseerd op de animatieserie van Netflix 'Spirit samen vrij', de kleurrijke animatietekeningen zijn daarom zeer herkenbaar. Royale bladspiegel met tekst in kleine blokjes van 3 à 4 regels afgewisseld met tekeningen. Rondom de bladzijden is een rand gedrukt alsof het een oud boek betreft. Voorin en achterin staan enkele opdrachten met oplossingen eronder gedrukt. Eerder verschenen 'Het wilde paard' (2020) en 'Lucky viert kerst'* (2020). AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059249431 | 37 pagina's

Titel De wedstrijd
Uniforme titel DreamWorks Spirit samen vrij Spirit samen vrij Ik lees al zelf! Spirit
Auteur Jennifer Fox
Instelling /Baeckens Books, Mechelen ; /DreamWorks
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Jonge Lezer, [2021]
Overige gegevens 37 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: DreamWorks Spirit samen vrij - Op omslag: Netflix, een Netflix original-serie. - Ik lees al zefl! - (Spirit) - Vertaling van: Spirit : Lucky's class contest. - New York : Little, Brown and Company, (c)2021
ISBN 9789059249431
PPN 433320753
Genre paarden/pony's - schoolverhaal
Thematrefwoord paarden ; Wedstrijden ; Schoolleven ; Vriendschap
Taal Nederlands