Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Een nieuw begin
Boek

Een nieuw begin ([2021])/ Gina Mayer, vertaald [uit het Duits] door Ans van der Graaff

Zoë (13) weet niets van paarden. Samen met haar vriendin Kim gaat ze naar een beroemd paardrij-internaat in de wildernis van Canada. Daar krijgt ze een band met de schuwe hengst Shaman. Kan ze hem helpen? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De 13-jarige Zoë is nu al een beroemde dwarsfluitiste. Haar moeder zorgt ervoor dat ze dag in dag uit oefent en optreedt. Haar vriendin Kim wil toernooien gaan rijden met haar paard en moet voorrijden bij Snowfields, een prestigieuze school in de wildernis van Canada. Zoë gaat in een opwelling mee en maakt daar kennis met Shaman, een wild paard dat alleen van haar rustig lijkt te worden. Een leraar biedt haar een plek aan op Snowfields in zijn klas 'Natural Horsemanship', een soort paardenfluisteraarstheorie. Zoë weigert: ze weet immers niets van paarden. Wanneer Kim en Zoë terug zijn, lijkt het dwarsfluit spelen ineens niet meer te lukken, en Zoë belandt in het ziekenhuis met een burn-out. Ze blijft dromen over Shaman en besluit in haar eentje terug te gaan naar Snowfields. Als ze daar hoort dat Shaman waarschijnlijk afgemaakt wordt, volgt een spannende tocht op de rug van een wild paard. Een heerlijk paardenboek met alle juiste ingrediënten: een bijzonder meisje, met een speciale band met een wild paard. Eerste deel van de serie 'De paardenfluisteraar'. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464290066 | 205 pagina's

Titel Een nieuw begin
Auteur Gina Mayer
Secundaire auteur Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens, [2021]
Overige gegevens 205 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Reise nach Snowfields. - Ravensburg : Ravensburger Verlag GmbH, (c)2018. - (Pferdeflüsterer Academy)
ISBN 9789464290066
PPN 433362472
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord paarden ; Vriendschap ; Canada
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De paardenfluisteraar
Boek

De paardenfluisteraar (2021-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Gina Mayer