Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Geheim agent Max
Boek

Geheim agent Max ([2021])/ Manon Sikkel, illustraties Katrien Holland

Geheim agent oma en Faisel zijn op een geheime missie. Daarom verzorgt Max het tuintje van Faisel, waar hij robot Gember onmoet. Gember is Faisels nieuwste uitvinding, die nog niet helemaal goed werkt. Dan wordt Gember ontvoerd. Max moet Gember terugvinden, voor het misgaat. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde zelfstandig te lezen deel uit de serie 'Geheim Agent oma'*. De oma van Max is als geheim agent op een missie naar Zuid-Amerika, samen met geheim agent Faisel. Omdat het zomervakantie is, heeft Max beloofd om Faisels groentetuintje water te geven tijdens diens afwezigheid. Hier ontmoet Max de robot Gember, een nieuwe uitvinding van Faisel. Maar Gember is nog niet helemaal af, en werkt dus nog niet zo goed. Dan wordt Gember ontvoerd door de baas van de beveiliging van het ministerie van Geheime Zaken, die de robot wil inzetten voor beveiliging. Max, die later ook geheim agent wil worden, moet de robot proberen terug te halen voordat er iets verschrikkelijk mis gaat. Humoristisch en avontuurlijk eigentijds verhaal van meervoudig bekroonde kinderboekenschrijfster en Nederlands' kinderboekenambassadeur, met vaart verteld in tien getitelde hoofdstukken. Ruime bladspiegel en ruime interlinie. Niet te lange zinnen. Personages zijn grappige typetjes. Met leuke kleine bijpassende zwart-witillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789024595679 | 138 pagina's

Titel Geheim agent Max
Uniforme titel Geheim agent oma
Auteur Manon Sikkel
Secundaire auteur Katrien Holland
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2021]
Overige gegevens 138 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Op titelpagina en omslag: Is Oma doorgestreept en er staat eronder in dikke letters Max - Vervolg op: Geheim agent opa
ISBN 9789024595679
PPN 432191100
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Geheim agenten ; Robots ; Ontvoeringen ; Grootouders
Taal Nederlands