De coolste freestyle voetbal-trucs
Boek

De coolste freestyle voetbal-trucs ([2021])/ Sean D'Arcy, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Kitty Polderman

Stervoetballers als Messi en Ronaldo zetten met hun trucs menig voetballer op het verkeerde been of voor joker. Stapsgewijs leer je allerlei jongleertrucs met een voetbal, waaronder flick-ups en catches. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Stervoetballers als Messi en Ronaldo zetten met hun trucs menig voetballer op het verkeerde been of voor joker. Trucjesvoetbal of freestyle voetbal is razend populair bij kinderen en jongeren op straat. Maar het vraagt uren oefening om te leren jongleren met een bal. Dit bijzonder kleurrijke boek leert kinderen tientallen trucs met de bal. Maar ze moeten wel heel wat uurtjes oefenen voordat ze de trucs allemaal beheeersen. De trucs hebben een eigen naam zoals Braziliaan, de fantastische 5 en het klavertje. Ze zijn niet gemakkelijk, sommige zijn erg moeilijk. Korte, goed op de doelgroep afgestemde teksten, vergezeld van mooie ondersteunende kleurenfoto's. Hierop zien we zowel jongens als meisjes in actie. De oefeningen worden stap voor stap uitgelegd. In de tekst zijn eenvoudige codes gebruikt: BI = binnenkant van de voet, BO = borst en Z = zwakke voet, enz. Bij veel oefeningen zijn handige tips toegevoegd om ze sneller onder de knie te krijgen. Op internet zijn ze vast ook te zien. De auteur is professioneel freestyle voetballer die wereldwijd trainingen en demonstraties geeft. Vrijwel ongewijzigde heruitgave met een nieuwe omslagillustratie en een nieuwe titel, in een handzaam formaat, een register ontbreekt. Een must voor voetballiefhebbers van ca. 9 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044761290 | 120 pagina's

Titel De coolste freestyle voetbal-trucs
Auteur Sean D'Arcy
Secundaire auteur Kitty Polderman
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 120 pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Freestyle football tricks. - London : A&C Black, 2007 - Oorspronkelijke titel: Freestyle voetbaltrucs. - (c)2009
ISBN 9789044761290
PPN 433210087
Rubriekscode 619.12
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal; Techniek
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Voetbal