100 eerste woordjes in de stad
Boek

100 eerste woordjes in de stad kijk onder de flappen! ([2021])/ Edward Underwood, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Wat zie je allemaal op het station, in de supermarkt, in het museum of in het restaurant? En welke dieren in de dierentuin ken je allemaal? Groot kartonnen aanwijsprentenboek, ingedeeld in zeven thema's. Met vrolijk gekleurde tekeningen en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Royaal formaat aanwijswoordenboek, stevig uitgevoerd met kartonnen bladzijden en twee afgeronde hoekjes. De illustraties staan afgebeeld in kleurige blokken die op elkaar aansluiten: een fleurig geheel! Per spread is er een aan de stad gerelateerd thema, zoals de straat, het station, de supermarkt, maar ook bijvoorbeeld de dierentuin en het museum. Er zijn zeven thema's in totaal. Steeds zorgen twee flappen per spread voor een verrassing. Zo wordt achter een stapel dozen een vakkenvuller zichtbaar (bij het thema supermarkt). De afbeeldingen zijn benoemd zonder lidwoord. Frisse, aantrekkelijke uitgave om samen mee bezig te zijn en eindeloos te zoeken, aan te wijzen, te benoemen en erbij te vertellen. Goed voor de taalontwikkeling. Eerder verscheen als vergelijkbare uitgave van deze illustrator '100 eerste woordjes: kijk onder de flappen!' (2019). Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025774271

Titel 100 eerste woordjes in de stad : kijk onder de flappen!
Uniforme titel 100 eerste woordjes In de stad
Auteur Edward Underwood
Instelling /Nosy Crow, London
Secundaire auteur J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, [2021]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Tekst Nosy Crow Ltd - Vertaling van: 100 first words : city. - Nosy Crow Ltd., (c)2021
ISBN 9789025774271
PPN 43041854X
Thematrefwoord Stadsleven ; Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands