Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Dribbel naar het sportpark
Boek

Dribbel naar het sportpark flapjesboek ([2021])/ Eric Hill

Dribbel gaat met mama naar het sportpark. Ze kijken op de tribune naar een voetbalwedstrijd en daarna zien ze een spannende tenniswedstrijd. Dan is Dribbel ineens verdwenen. Mama zoekt in het zwembad, bij het turnen en in de kleedkamer. Waar zou Dribbel zijn? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw kartonboekje over Dribbel, bekend door de vele uitgaven voor peuters in allerlei uitvoeringen. Ditmaal gaat het grappige hondje met mama naar het sportpark. Eerst gaan ze op de tribune kijken bij een voetbalwedstrijd en vervolgens zien ze een spannende tenniswedstrijd. Maar dan is Dribbel ineens verdwenen. Mama zoekt in het zwembad, bij het turnen en tussen alle sportattributen in de kleedkamers, maar Dribbel is nergens te bekennen. Gelukkig vindt ze hem terug bij de prijsuitreiking. Het boekje met dun omlijnde illustraties in sprekende kleuren laat enkele sporten zien. De eenvoudige tekst in grote zwarte letters sluit goed aan bij wat er te zien is. Uitgevoerd in stevig karton met twee afgeronde hoeken. Vijf van de zeven spread bevatten een enkel, kwetsbaar flapje, in vorm gesneden van dunkarton. Deel uit een serie flapjesboeken waarin Dribbel plekken bezoekt als de brandweer, het museum en ook 'Dribbel naar de bieb'*. Door de speelse aanpak van het onderwerp en de herkenbaarheid zal het in de smaak vallen bij (ouders en) kinderen. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000377275

Titel Dribbel naar het sportpark : flapjesboek
Auteur Eric Hill
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, [2021]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Engels Van Holkema & Warendorf - Vertaling van: Find Spot : a sporty day. - London : Ventura Publishing Ltd, 2020
ISBN 9789000377275
PPN 433388854
Genre sport
Thematrefwoord sport ; Zoektochten ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands