Zo'n mooi meisje
Boek

Zo'n mooi meisje ([2021])/ Carla Kovach, vertaling [uit het Engels]: Barbara Lampe

Als korte tijd na elkaar twee meisjes die sterk op elkaar lijken worden gevonden, de een halfdood, de ander al enkele maanden begraven, vermoedt rechercheur Gina Harte dat de zaken met elkaar te maken hebben, maar over de mogelijke dader tast ze in het duister.

Aanwezigheid

Recensie

Korte tijd na elkaar worden twee meisjes gevonden, de een halfdood, de ander al enkele maanden begraven. De gelijkenis tussen de meisjes is opvallend: beiden zijn ongeveer even oud, leefden een tijd op straat, zijn ondervoed en hebben rood haar. Rechercheur Gina Harte vermoedt dat beide zaken met elkaar te maken hebben, maar over de mogelijke dader tast ze in het duister. Toch is er haast geboden, want een derde roodharig meisje is al een tijdje vermist. De persoonlijke verwikkelingen in Hartes leven zijn nogal clichématig en weinig overtuigend neergezet. Maar het verhaal heeft vaart en houdt de lezer vanaf de eerste bladzijde in de greep. Kortom, een prima pageturner. Dit is de derde thriller* met Gina Harte in de hoofdrol. De delen zijn goed los van elkaar te lezen. De Britse auteur was voorheen actrice en toneelschrijfster.

Specificaties

Nederlands | 9789022593530 | 345 pagina's

Titel Zo'n mooi meisje
Auteur Carla Kovach
Secundaire auteur Barbara Lampe
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2021]
Overige gegevens 345 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op titelpagina: Hij is een genadeloze killer. Zij is precies zijn type - Vertaling van: Her pretty bones. - Bookouture, (c)2019
ISBN 9789022593530
PPN 43247689X
Genre thriller
Taal Nederlands