Bij het licht van de maan
Boek

Bij het licht van de maan ([2021])/ Santa Montefiore, vertaling [uit het Engels]: Erica Feberwee

Flappy Scott-Booth is 40 jaar getrouwd met Kenneth en woont met hem op een landgoed waar ze veel evenementen organiseert maar als ze nieuwe buren krijgen op het nog grotere landgoed, valt ze als een blok voor de buurman en hij voor haar.

Aanwezigheid

Recensie

Flappy Scott-Booth is in de zestig en woont in 2010 met haar man Kenneth in Devon op het landgoed Badley Compton. Kenneth bezit een eigen golfbaan waarop hij veel tijd doorbrengt. Ze zijn veertig jaar getrouwd maar slapen apart en hebben al jaren geen seks. Flappy heeft het druk met de organisatie van veel evenementen. Persephone, haar assistente, regelt alles op de achtergrond maar Flappy trekt alle eer naar zich toe. Als Hedda en Charles de nieuwe bewoners worden van het nog grotere landgoed vreest Flappy haar koninginnestatus te verliezen. Als ze echter Charles ontmoet, is het bij beiden liefde op het eerste gezicht. Drie weken lang hebben ze in het geheim in haar meditatieruimte hartstochtelijke seks. Als ze op het kennismakingsfeest voor het hele dorp door Charles' zoon worden betrapt, voelt Flappy zich schuldig en beseft ze dat het geen liefde was maar pure lust. Flappy is een onsympathieke vrouw die zich boven alles en iedereen verheven voelt. Zoals we van de auteur gewend zijn een toegankelijk en prettig leesbaar geschreven roman.

Specificaties

Nederlands | 9789022592465 | 285 pagina's

Titel Bij het licht van de maan
Auteur Santa Montefiore
Secundaire auteur Erica Feberwee
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2021]
Overige gegevens 285 pagina's - 22 cm
Annotatie Op titelpagina: Ze is altijd de koningin van het dorp geweest. Totdat iemand haar naar de kroon steekt. - Vertaling van: Flappy entertains. - London : Simon & Schuster, 2021
ISBN 9789022592465
PPN 432476806
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De tuinen van Devon
Boek

De tuinen van Devon (2021-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Santa Montefiore