Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Gek op pony's!
Boek

Gek op pony's! 7 leuke verhalen ([2021])/ tekst en illustraties: Heike Wiechmann, Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Annemarie Dragt

Anna en Aron zijn een tweeling. Ze zorgen samen voor een pony. Puk redt twee paarden. Hun weiland staat onder water. Zeven verhalen over paarden en pony's, met veel weetjes en tekeningen in kleur. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zeven verhalen over pony's in de serie 'Ik hou van lezen' voor beginnende lezers. Achtereenvolgens zijn het verhalen over: 1. Pom de pony van een tweeling, die een veulen moet krijgen. Het wordt ... een tweeling, 2. De redding van paarden na noodweer uit het water, 3. Wie is de leukste pony, 4. Wat is het geheim van de dikke Bonnie? (ze is drachtig), 5. Eenzame Ella ontmoet een leuk meisje met een gevlekte pony, 6. Feest in manege 'De Paardenwei', 7. Stoere Kenny wil op de grootste pony rijden, maar het blijkt een ezel te zijn. Na elk verhaal volgt een omkaderd 'pony weetje' over bijvoorbeeld hoe lang een paard of pony drachtig is of wat het verschil is tussen een pony en een ezel. De verhalen beslaan ongeveer zeven pagina's. Ruime bladspiegel met tekst in korte zinnen en een groot schreefloze lettertype. Op elke bladzijde is een vlotte kleurenillustratie opgenomen. Goed verzorgd boekje met stevig papier en leuke schutbladen. In dezelfde serie verscheen van dezelfde auteur 'Gek op paarden'* (2019). Ondanks het 'paardenelement' zijn deze verhalen niet alleen voor paardenliefhebbers geschikt. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020677799 | 58 pagina's

Titel Gek op pony's! : 7 leuke verhalen
Auteur Heike Wiechmann
Secundaire auteur Annemarie Dragt
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2021]
Overige gegevens 58 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Reistallgeschichten. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2011
ISBN 9789020677799
PPN 432261451
Genre paarden/pony's - verhalenbundel
Thematrefwoord pony's ; Tweelingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ik ♥ lezen
Boek

Ik ♥ lezen (2016-...)

vol.
Uitgeleend